Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася досить пікантними жіночними образами з шоу "Танці з Зірками", де виступає в ролі ведучої разом з Юрієм Горбуновим. Так, артистка позувала в облягаючих сукнях з глибоким декольте, попросивши обрати, який ж личить їй більше.

"Традиційно визначаємо, який образ ведучої @tanci1plus1@tina_karol тобі сподобався більше. З другого чи третього прямого ефіру? Обирай 😍 ⬇", - свідчить підпис на офіційному акаунті "Танців". Фолловери не пройшли повз: "Ніякий 🤢🤢🤢", "У Тіни Кароль змінюються лише плаття. А зачіска і макіяж залишається завжди однаковим.", "Тіна, не хочете змінити зачіску?", "Як на мене, то обидва гарні, але чи не пора змінювати образ Тіни, хоч на один ефір, трохи нуднувата", "Я теж за те, щоб Тіна нарешті змінила зачіску і макіяж . Ну в неї така зовнішність , що їй все підійде, і не треба переживати.".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.