Популярна українська група KAZKA дуже активно веде сторінку в Instagram, виставляючи не тільки кадри з концертів, але і з особистого життя. Нещодавно солістка бенду, Олександра Заріцька, выстаивла серію пікантних селфі з ванної, позуючи з яскравим камияжем, але абсолютно без одягу. Так, артистка засвітила масивні груди, зізнавшись, що хоче виглядати сміливіше.

"Сьогодні хочеться бути справжньою, звабливою, сміливою 🌹", - поділилася емоціями Олександра. Фолловери взялися коментувати: "Так хто блін миється в душі в губній помаді і в макіяжі???", "Дуже сексуальна і красива 😻", "Яка гаряча🔥", "Будьте завжди такою🔥❤️", "Казка подорослішала?", "Яка🔥🔥🔥", "АГОНЬ 😍🔥", "Капець 😅😅😅могла б відразу голою, ну а що 😅😅", "Тітьки нормальні".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.