Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фото, на яких з'явилася незвичайному образі на відпочинку біля моря.

Так, Катя з'явилася перед камерою в стильному чорному купальнику, який підкреслив струнку фігуру і довгі ніжки. Осадча відображена на білому піску біля самісінької води, там стоять гойдалки, на яких вона то сидить, то стоїть ногами, то просто блукає на мілині. У підписі до фото Катя Осадча написала: "Ще трохи літа перед довгою зимою". Шанувальники відзначили спокусливий образ Каті, і почали засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.