Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЮлія Панкова часто організовує такі активні та цікаві подорожі для українців. Ведуча зізнається, що гастротури – це її хобі.
У гастротурах я поєднала два своїх захоплення – кулінарію та подорожі. Складаю цікавий маршрут, щоб українці відвідали нетипові для туристів місця. Знайомлю їх із місцевими жителями. Залучаю до майстер-класів тамтешніх шеф-кухарів, які навчають нас готувати дуже смачні страви за унікальними, давніми рецептами, – розповідає Юлія Панкова.
Ведуча часто навідується на кухні сицилійських ресторанів. і просить шеф-кухарів, аби вони детально показали їй усі процеси приготування національних страв. Її вже не здивуєш морепродуктаим, кактусами, фігами.
Цього разу вона вирішила спробувати морського їжака. Юля зізналася, що куштувати страву відмовляв навіть офіціант ресторану.
Я мріяла з’їсти морського їжака. Та працівник закладу наполягав, щоб я не замовляла його. Казав, що він не надто смачний. Мені дуже кортіло скуштувати, і моя цікавість перемогла. Замовила пасту з морським їжаком. Зізнаюся: і справді на смак він дуже дивний. Має їдкий запах моря. Саме це заважає розсмакувати страву. Але мені сподобалось, - розповіла дівчина.
Нагадаємо, раніше
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, що