Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно 70-річна дружина артиста виставила трепетні фото своєї маленької онучки, дочки Крістіни Орбакайте, Клави. Так, знаменитість захопилася красою 7-річної дівчинки, проте не всі фанати її підтримали.

"Всього 7 років,а вже видно яка красуня росте#клаваземцова#внучечка", - зворушливо підписала Пугачова. Фолловери не пройшли повз: "І де тут красуня? 🤷🏼‍♀️ ось Ліза - це тааак!!! 😍", "Звичайна дівчинка зі звичайною зовнішністю. Єдине що онука Пугачової", "Звичайна дівчинка! Просто дитина!", "Дивно що пишуть "вилита Крістіна" мені здається, вона дуже схожа на тата .", "Дитина як дитина.Для всіх наші діти найкрасивіші🤗", "Інтелігентна, витончена краса!!! Здоров'я, благополуччя Вашій родині, Алла Борисівна.", "Я б не сказала,що красуня..Звичайна дівчинка.Більше походить на тата.А він ви вже вибачте не красень.".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще