Яніна Соколова та Валерій Харчишин зіграли закоханих в новому відео "Другої Ріки".

Гурт "Друга ріка" випустив новий кліп на пісню "Сьомий день". Ця пісня стала свого роду гімном амбітного, але в той же час дуже особистого проекту журналістки Яніни Соколової "Я, Ніна". Тому зрозуміло, що Яніна взяла участь і в зйомках кліпу. Вона і лідер групи Валерій Харчишин зіграли закоханих.

Нагадаємо, що весною 2019 року Яніна Соколова зізналася в Facebook, що страждала від онкологічного захворювання, але змогла його перемогти.

За словами Валерія Харчишина, для Яніни участьт у кліпі - це не просто "чергова зйомка, а й історія особистих переживань".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Сьомий день" — лише перша цеглина великої мультимедійної кампанії, яка ставить собі за мету змінити ставлення суспільства до онкохворих, а хворих на рак - до самих себе.

За словами Яніни, головна відмінність "Сьомогодня" від інших матеріалів проекту в тому, що не дивлячись на важку тему, це легке і в певному сенсі навіть романтичне відео.

"Ми хочемо спонукати людей любити і нічого не боятися. Ми не знаємо, що буде завтра, але точно знаємо, як можна зробити щасливими один одного сьогодні", - розповіла Яніна Соколова.

За її словами, ідея зняти спільний кліп належала Валерію Харчишину.

"Ми близькі друзі, тому я відразу погодилася", - зазначила Соколова.

Наступним кроком мультимедійної кампані стане презентація автобіографічної книги та повнометражного художнього фільму "Я, Ніна", одну з ролей у якому також виконає Валерій Харчишин.

Проект "Я, Ніна" порушить чимало важливих питань: закон про доступ до медичного канабісу, паліативну допомогу, розвиток мережі служб паліативної допомоги (вдома, у відділеннях, хоспісах), профілактичні дослідження з онко тощо.

Нагадаємо, Яніна Соколова відверто розповіла про найстрашніше у своєму житті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Яніна Соколова відверто розповіла про боротьбу з раком.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.