Батька всесвітньо відомої співачки Брітні Спірс Джеймі Спірса позбавили опіки над донькою. Він сам звернувся до суду Лос-Анджелеса з таким проханням під приводом проблем зі здоров'ям.

Таке рішення він прийняв після того, як колишній чоловік Брітні Кевін Федерлайн поскаржився в поліцію на те, що екс-тесть побив свого 13-річного онука Шона. Після цього Кевін забрав до себе обох синів. Наразі постановою суду Федерлайну передано "90%" прав опіки над дітьми. Брітні боїться, що може взагалі позбутися опіки. І не може повірити, що її батько своїми діями міг поставити під загрозу її відносини з синами, передають "Факти".

Джеймі Спірс

У 2008 році Джеймі призначили офіційним опікуном доньки і її майна, так як після розлучення з танцівником Федерлайном поп-зірка почала вести себе неадекватно і їй довелося пройти курс реабілітації. Раніше вона заявляла, що батько проти її волі запроторив її до психіатричної лікарні.

Проте навіть зараз, після того, як батько відмовився від контролю над її майном і діяльністю, Брітні все ще не може отримати довгоочікувану свободу. Права опіки переходять тепер до її давньої помічниці Джоді Монтгомері.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Брітні Спірс
Брітні Спірс

"В життя Брітні нічого не зміниться", — говорить інсайдер видання People.

Монтгомері буде уповноважена тому числі і проводити переговори з медиками щодо душевного здоров'я співачки і її лікування.

"Джеймі буде отримувати новини про Брітні і постарається переконатися в тому, що вона захищена від людей, які можуть спробувати отримати вигоду з ситуації. Її мати Лінн також буде поруч, якщо Брітні знадобиться допомога" стверджує джерело.

Нагадаємо, що Брітні Спірс одяглася в зебру і здивувала фанатів пікантною позою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Брітні Спірс більше не зможе виступати на сцені на тлі боротьби за психічне здоров'я.

Також портал Знай.uа писав, що папараці сфотографували Брітні Спірс на одному із пляжів Маямі.