Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото у дзеркала, позуючи в срібному коротенькому платті з глибоким декольте і помітним вечірнім макіяжем. Так, артистка засвітила розкішні груди, а також заговорила про власний онлайн-курс, на якому відповість на всі питання.

"Я отримала дуже багато відповідей на питання про створення мого онлайн курсу. Це мене дуже надихнуло. Вас настільки багато! Більше 3000 тисяч відповідей! Тепер буду думати над реалізацією.", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери ж почали задавати Олі масу питань, більшість з яких були про стосунки, а деякі засипали її компліментами: "Ти дуже гарна 😍", "Прекрасна 😍😍😍💖💖💖💖💖💖", "Ти просто класнюча!!!І Молодець!!!Успіхів!!!👏🏻💐💋", "Олічка ти знову зажигаїш😍🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.