Відома українська співачка Євгенія Власова розповіла про те, що протягом 10 років мовчала, що у неї ніколи не було раку. Відповідна заява з'явилася у Instagram артистки.

"Набридло тягти не свій вантаж і шлейф, який тягнеться вже років 10! У мене ніколи не виявляли онкологічних захворювань! Була операція, і з 5 докторів одному щось здалося (був консиліум), а з лікарської етики, якщо одному здалося - значить потрібна хіміотерапія! Так, я її пройшла", - написала співачка.

За словами Власової, вона замовчувала правду, тому що стала для багатьох людей символом надії. При цьому вона звинуватила у спотворенні фактів журналістів.

"Весь цей жах, який народжували журналісти та їх програми, лягав на мої жіночі плечі і тендітні плечі моєї донечки! Одне те, що мене живцем поховали і деякі люди досі кажуть: "О, а що, вона жива?!". В моєму житті багато випробувань і без онкології, як і в житті кожного з нас... Я ненавиджу, от просто ненавиджу, давати інтерв'ю! Але найбільше ненавиджу коли перекручують факти", - сказала артистка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, як виглядає Євгенія Власова після страшної хвороби.

Раніше Знай.ua повідомляв, 5 молодих зірок, що зуміли перемогти рак.

Також Знай.ua писав, відома співачка нарешті подолала онкологію і показала новонародженого.