Актор студії "Квартал 95" Юрій Крапов у п'ятницю, 13 вересня, святкує своє день народження. Артисту виповнилося 46 років.

Пропонуємо вам цікаві факти та фото з біографії артиста.

Юрій Крапов народився 13 вересня 1973 року в Кривому Розі. Після восьмого класу він відправився в Суворовське училище, яке закінчив з червоним дипломом.

Творчою самодіяльністю Крапов зайнявся ще під час свого навчання в Суворовському училищі, а в інституті виступав в студентському театрі. У КВК Юрій почав виступати за команду "Криворізька шпана".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пізніше він отримав запрошення в збірну КВК "Запоріжжя – Кривий Ріг – Транзит". У 1995-му році артист став одним з учасників команди КВК "95 Квартал". Їхня команда стає найяскравішою в історії українського КВК.

Коли "95 Квартал" переформатувався в студію "Квартал 95", артист приєднався до нового творчого колективу, а у 2005-му році остаточно переїхав до Києва. Після появи шоу "Вечірній квартал", Крапов став одним з головних артистів на його сцені.

Для гумориста головне - робота і сім'я. Він живе "Кварталом" - це частина його життя, без якої він себе не уявляє. Дружина навіть ревнує його до Володимира Зеленського, стверджуючи, що з ним чоловік проводить більше часу, ніж з нею. Однак зараз вона може бути спокійна, адже у Зеленського тепер практично немає часу на "Квартал".

Гуморист знімався в популярних і улюблених глядачами програмах: "Неділя з Кварталом", "Україно, вставай!", "Пороблено в Україні", "15 хвилин до завтра". Його фільмографія включає кілька фільмів: "Три мушкетери", "Поліцейська академія", "Як козаки...", "Байки Мітяя", "1+1 вдома. Новий рік", "Слуга народу", "1+1 вдома. 8 березня". У мультфільмі за мотивами популярної гри Angry Birds озвучував персонажа Бомба.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" втягнула доньку в дорослу історію: "Хочеш бути красивою, але народився чоловіком?".

Як повідомляв Знай. ua, найгарячіший учасник Квартал 95 розповів, що сталося після відходу Зеленського.

Також Знай. ua писав, що екс-учасник Квартал 95 Денис Манжосов про зміну влади, колишніх колег і нову роботу: "Країні потрібно змінювати обличчя".