Меган Маркл офіційно вийшла з декрету і приступила до роботи. Вона запустила капсульну колекцію власного бренду у колаборації з демократичної маркою Marks and Spencer.

На публіці Меган з'явилася у вбранні власного виробництва з нової колекції під назвою SmartSet. Герцогиня одягла білу сорочку і чорні лаконічні, класичні штани з розрізами внизу.

"Після переїзду до Великобританії мені було важливо особисто зустрічатися з тими громадами та організаціями, які виконують дуже важливу роботу, і допомагати їм у міру сил збільшувати їх можливості. У минулому вересні ми випустили кулінарну книгу Together разом з жінками з Hubb Kitchen. Сьогодні, через рік, я рада розповісти про запуск іншої ініціативи на підтримку жінок" - написала Меган в соціальних мережах.

Колекція буде доступна для покупки на протязі двох тижнів. Придбати одяг можна буде у фірмових магазинах-партнерах Меган Маркл і самої благодійної організації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше Відома ведуча видала головну таємницю про сина Меган Маркл і принца Гаррі: "Він копія..."

Як повідомляв портал "Знай.иа" Меган Маркл і принц Гаррі довго ламали над цим голову: головну загадку королівської сім'ї нарешті розкрито, несподіваний "вердикт"

Також Знай.иа" писав, що 3-річний хлопчик з серйозним обличчям "відбрив" Кейт Міддлтон: "Ти тигр?"