Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно побувала на весіллі своєї зоряної хрещениці Аліни Гросу, відома епатажними витівками і захопленням пластичними операціями. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина частенько радує шанувальників фотографіями цих витівок.

Але цього разу Ірина дуже здивувала мережу новим постом, в якому розповіла про свій настрій. На фото видно, що співачка одягнена у світле вбрання, а на її голові цікавий капелюшок. При цьому волосся Ірини красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. у підписі до фото Білик розповіла про свій настрій і запитала фанатів про їх. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.