15 вересня очікується четвертий прямий ефір шоу "Танці з зірками" на 1+1. За звання кращих танцюристів тепер боротимуться 12 пар. Серед них телеведучий Володимир Остапчук та переможниця минулого сезону "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова. Так, на вчорашньому тренуванні стався прикрий інцидент. Про це повідомив Остапчук на своїй сторінці в Іnstagram.

На відео професійна танцівниця лежить на підлозі і скаржиться на шалений біль у стегні, коли рухає однією ногою. Ілона від болю аж закриває очі. А Остапчук за кадром коментує ситуацію зі справжнім страхом у голосі.

"Пятница 13ое. У нас первая травма 😢. Я неудачно подставил ногу и Илона подвернула свою в бедре. Ходить может, но говорит, что боль ужасная :/( Через 2 дня эфир и завтра к врачу... А в остальном все хорошо. Пожелайте @ilonagvozdeva скорейшего выздоровления 🙏🙏🙏", - підписав відео у соцмережі улюблений танцівник.

Симптоми вивиху стегна слід розділяти між собою в залежності від типу пошкодження. Загалом же, потерпілий скаржиться на досить серйозну біль в області тазостегнових суглобів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тож, найкрасивіший учасник танців з зірками може раптово припинити участь в улюбленому шоу українців.

Нагадаємо, Остапчук під час "Танців з зірками" показав "50 відтінків" Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Танці з зірками: хто зі знаменитостей "вилетів" у третьому ефірі, відео.

Також "Знай.uа" писав, Тіна Кароль ошелешила фанатів зізнанням про переїзд за кордон.