Кортні Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Кортні є старшою з сестер, але не менш популярною. Жінка частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі.

Ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. В цей раз Кортні показала гаряче фото, на якому позує в спокусливому вбранні. На пляж 40-річна модель вийшла в яскравому жовтому купальнику з розпущеним волоссям, вона зображена сидячи на шезлонгу в красивій позі. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.