Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з шоу "Танці з зірками", яке традиційно веде разом з Юрієм Горбуновим. Так, артистка показала рідкісне селфі, на якому позувала в шикарному платті і з блискучими аксесуарами у вигляді сережок і заколочок, засвітивши ключиці.

"#tinakarol wearing @ermannoscervino @isabelmarantjewelry
Style by @sanahuntstore ", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Неймовірна жінка❤️", "Найкраща😍😍😍", "Така красива 😻", "Чарівна😍😍😍", "Дуже красива і стильна💋", "Космос 🌌", "Кокетка!!!", "Немає слів!!! Просто ВАУ!!!", "Дуже красивий лук!!! Особливо прикраси!!!", "Гарнюня🥰", "Прекрасна❤️", "Ключиці😻🔥Нереально красива😍💋".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфb в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.