Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і навіть розчарували її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода показала знімки, на яких позує в незвичному образі у власному літаку.

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася в салоні власного авіасудна, вона дозволяє собі закинути ноги на столик, з якого потім буде їсти. На ній коротенькі темні шорти, які оголюють стрункі ноги, і сіра блуза оригінального крою. В руках Лобода тримає букет, який фанати прийняли за весільний, який Світлана спіймала у нареченої Ксенії Собчак. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.