Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з ведучим Романом Кадеміним, заінтригувавши фанатів. Так, артистка зізналася, що перейшла на телеканал "Інтер" з "Нового каналу", а зараз готує нове шоу. Варто відзначити, що більшу частину своєї кар'єри Ольга присвятила "Новому": проекти "Підйом", "Шоуманія", "Ревізор»", "Від пацанки до панянки", власне ток-шоу "Оля", "Хто зверху".

"Сьогодні о 16.00 на Інтері прем’єра : програма, яка змінила і моє життя : «Роман з Ольгою». До зустрічі ❤️", - анонсувала Фреймут. Фолловери залишилися незадоволені: "Ага, і "не ходіть по інших каналах"🙃", "Олю, навіщо Інтер? Може відразу в Останкіно! Там прямо в Радянський Союз потрапиш...просто в дитинство", "галичанка на інтері фу", "Інтер??!! Серйозно?🤦".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".