9-річний талановитий українець став героєм телепрограми "Крутіший за всіх", підкоривши глядачів своїми неймовірними здібностями.

Незважаючи на такий юний вік, успіхи 9-тирічного Івана Пузанова з Генічеська просто вражають.

Він не лише став Абсолютним чемпіоном України зі стрибків на акробатичній доріжці, але й увійшов у топ-25 видатних дітей країни та в Енциклопедію дитячих талантів.

Сьогодні учень 4 класу Генічеської санаторної школи-інтернату мріє про нові вершини і має твердий намір до 16 років завоювати "золото" на Олімпійських іграх.

Талановитий українець з Генічеська вже приковує до себе увагу на всеукраїнському рівні. А днями Іван Пузанов взяв участь в програмі "Крутіше всіх" на одному з українських телеканалів та підкорив глядачів, довівши, що для таких, як він, законів гравітації не існує.

Нагадаємо, талановитого українця визнано найкращим шпажистом світу

Як повідомляв портал Знай.ua, маленька українська бандуристка стала наймолодшим композитором країни

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав, юний українець винайшов помічника для незрячих людей.