Російська зірка і політик Ксенія Собчак 13 вересня вийшла заміж за 44-річного режисера Костянтина Богомолова. Розкішна церемонія пройшла з неймовірним розмахом, а торжество ще довго будуть згадувати численні гості, передає "VIVA".

Як з'ясувалося, Костянтин запросив на весілля свою колишню дружину, однак та все-таки не прийшла розділити щастя екс-чоловіка. А от Ксенія вирішила не запрошувати Віторгана на власну церемонію одруження, але Максима це не зупинило...

На наступний день після весілля Собчак і Богомолова в Москві провели парад комунальної техніки. По вулиці пройшло близько 700 ремонтних, прибиральних і пожежних машин, а також карети швидкої допомоги та ретроавтомобілі. Віторган пов'язав свято колишньої дружини зі столичним заходом, і розмістив у своїх Instagram-stories фото:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, як Собчак відгуляла весілля у п'ятницю, 13-ого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Собчак поділилася трепетним фотозвітом з їх з Костянтином Богомоловим весілля.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Світлана Лобода показала, як виступала на весіллі російської телеведучої Ксенії Собчак.