Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото. Знаменитість поділилася чорно-білим архівним фото 1988 року, показавши, як виглядала в 22 роки. Так, артистка засвітила шикарну фігуру в міні-бікіні, відпочиваючи на одному з пляжів Полтави.

"Трохи спогадів.1988рік,Полтава,пляж біля Ворскли...", - поділилася спогадами Сумська. Фолловери не пройшли повз: "На ті роки - жорстка еротика. Мені сімнадцятий минало...", "найкрасивіша❤️❤️❤️❤️", "Бездоганна фігура,справжня модель", "❤️❤️❤️😘😘😘😘 розкішна красуня 💋💋💋", "А купальник який, мода повертається))) я б і зараз такий одягла😊", "Ольга, в чому секрет, молодильні яблука?🤷🏼‍♀️".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфт в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.