Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фото, на яких вона позує у милому природному образі в красивому місці.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях, які показала актриса, можна побачити, що на її обличчі немає макіяжу, але від цього вона не виглядає гірше. Здається, час непідвладний над цією жінкою. На одному з фото Ольга Сумська позує на тлі водоспаду одна, а ще на кількох вона вже стоїть в компанії інших людей. Геолокація до фото свідчить про те, що вони були зроблені в Умані. У підписі до фотографії сумська написала: "В Умані є гарний водоспад і дуже колоритна вул. Пушкіна".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.