Другий випуск популярного вокального шоу "Х-фактор", за словами організаторів, продовжить дивувати глядачів новими яскравими учасниками.

Особливо вразить глядачів і суддів шоу поява на сцені відомої української спортсменки, олімпійської чемпіонки Ірини Мерлени. Відомо, що суддями шоу будуть Андрій Данилко, Настя Каменських, Ігор Кондратюк та Алессандро Сафіна. Про це пишуть українські ЗМІ.

"Я рада, що всі мрії мої в спорті здійснилися, але я завжди любила музику, мені завжди подобалося співати, я на змагання брала з собою плеєр. Перед боротьбою, перед сутичкою, я вставляла у вуха навушники, слухала музику, щоб себе налаштувати, щоб зняти страх і добре і впевнено боротися, - зізнається співачка. – Я завжди мріяла взяти участь в "Х-факторі" і заспівати саме на цій сцені".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Буде виступ Ірини Мерлені настільки ж успішним, як і її спортивна кар'єра, побачимо вже в цю суботу о 19:00 в ефірі вокального шоу "Х-фактор" на СТБ. А також сцену-Х запалять дівчина, яка стверджує, що вона краще, ніж Beyonce; героїня кліпу групи KAZKA, вуличний музикант, якого вважають українським Куртом Кобейном і той, чия поява дуже заінтригує членів журі, адже за словами Насті Каменських, він робив для неї все, про що попросить співачка.

Нагадаємо, напівгола Лорак побешкетувала лише в халатику, фанати шоковані: "Обличчя-маска!".

Як повідомляв Знай.uа Потап показав, як подорослішав син Андрій, навіть Каменських у захваті: "Копія мами!".

Знай.uа писав, Полякова засвітила соковиті сідниці лише в боді, дуже гаряче.