Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася в Сторіс відвертими кадрами з кліпу на літній хіт "Вабити". Так, артистка позувала з одним із постановників ролика, примірявши лише пікантний облягаючий спортивний костюм малинового кольору і пристрасно рухаючись, засвітивши груди.

"Ці та інші моменти зйомок дивіться на making of", - запропонувала шанувальникам Кароль. Так, на відео артистка показала забавні моменти, важкі репетиції, велику і дружну команду. Варто відзначити, що кліп знімався в Лос-Анджелесі, США, а режисерами-постановниками стали Josh Killacky і Tim Milgram.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.