У четвер, 19 вересня, в Києві відбулася презентація нового треку Alina Pash, Freel. У пісні виконавці підняли питання гендерної рівності та стосунків у парі.

У реп-треку "Не пили" перераховуються головні стереотипи про чоловіків і жінок: домашні обов'язки, ненависна теща, кар'єра, фінанси. Артисти вирішили у жартівливій формі підняти одну з найактуальніших проблем сучасного суспільства. Пісня записана в рамках соціального проекту "Почути одне одного".

"Цей проект - величезна робота кількох десятків людей, яка почалася у березні і закінчується тільки зараз. Між цими датами - сотні листів і голосових повідомлень, демки, тексти, куплети - неймовірний обсяг інформації. Взагалі вся історія цього проекту - про любов і взаєморозуміння. Коли я писав цей текст, я внутрішньо виріс сам, змінив ставлення до деяких речей у стосунках з дружиною", - пише Freel на Facebook.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Вийшов наш кліп з Аліною Паш Alina Pash Трек називається «Не пили» — він про гендерну рівність та про те, що необхідно...

Geplaatst door Freel op Donderdag 19 september 2019

Нагадаємо, Аліна Паш розповіла про ключову роль "Х-фактора" в її житті.

Раніше Знай.ua повідомляв, Аліна Паш розповіла про погрози після Маршу Гідності

Також Знай.ua писав, реперка Аліна Паш пояснила в Instagram, навіщо загорнулася в російський прапор.