Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс дуже рідкісні і трепетні коротенькі відео, на яких засвітила однорічну доньку Тільду. Так, артистка займалася розтяжкою на килимоку для йоги, в той час як маля не відходила від зіркової мами ні на крок. Варто нагадати, що батьком крихитки вважають соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

З недавніх пір Лобода показує шанувальникам не тільки фото з подорожей і концертів, але ще й особисте життя: кращих друзів Бічоллу і Нателлу Крапівіну, а також дочок Єву і Тільду. Фолловери просто обожнюють таку відкритість артистки і з нетерпінням чекають, коли ж вона покаже обличчя однорічної дівчинки громадськості. А поки Світлана виставляє забавні кадри, де їх пес лиже Тілі п'яточки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.