Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс дуже рідкісні і трепетні коротенькі відео, на яких засвітила однорічну доньку Тільду. Так, артистка займалася розтяжкою на килимоку для йоги, в той час як маля не відходила від зіркової мами ні на крок. Варто нагадати, що батьком крихитки вважають соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

З недавніх пір Лобода показує шанувальникам не тільки фото з подорожей і концертів, але ще й особисте життя: кращих друзів Бічоллу і Нателлу Крапівіну, а також дочок Єву і Тільду. Фолловери просто обожнюють таку відкритість артистки і з нетерпінням чекають, коли ж вона покаже обличчя однорічної дівчинки громадськості. А поки Світлана виставляє забавні кадри, де їх пес лиже Тілі п'яточки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.