Альона Омович – 24-річна модель з Києва, яка славиться своїми відвертими фотографіями Instagram, де у неї більше мільйона підписників. Дівчина також захоплюється пластичними операціями – вона вже зробила губи і груди, а нещодавно похвалилася, що закачала силікон ще й у сідниці. Фолловери по-різному ставляться до таких експериментів моделі, і вже охрестили її українською Кардашьян.

В цей раз Альона опублікувала в мережі чергові фото, на яких позує у відвертому образі. Дівчина з'явилася перед камерою в сексуальному леопардовому купальнику, який ледь утримує пишні форми моделі. А у підписі до фото дівчина пропонує фоловерам вибрати, яке з фото їм подобається більше. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.