На 76-му році життя помер відомий російський актор Ігор Шибанов. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Поки що невідомо, що послужило причиною смерті знаменитого артиста, але його представники зазначають, що "серце Шибанова зупинилося на гастрольному шляху в Краснодар".

Ігор Шибанов прожив довге і яскраве життя, встиг засвітитися у багатьох легендарних картинах. У його "скарбничці" є такі фільми, як "Брат", "Замок", "Про виродків і людей" Олексія Балабанова, "Упир" Сергія Винокурова, "Космос як передчуття" Олексія Учителя. Крім того, він зіграв у багатьох серіалах, які припали до душі глядачам - "Вулиці розбитих ліхтарів", "Бандитський Петербург", "Таємниці слідства".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, на 97-му році життя відійшов у вічність відомий французький актор Шарль Жерар. Крім своєї успішної кар'єри Жерар особливо відомий тим, що був найкращим другом не менш відомого актора Жана-Поля Бельмондо.

Раніше Знай.ua повідомляв, чоловік, який звинуватив Кевіна Спейсі у домаганнях, загадково помер прямо в залі суду.

Також Знай.ua писав, американський рок-співак Едді Мані помер у п'ятницю, 13 вересня, у віці 70 років.