Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, яке підписала: "Робочий марафон".

Так, на фото Катя з'явилася перед камерою в цікавому картатому костюмі зеленого відтінку, який складається зі спідниці-міді і піджака, під яким видно чорний гольф. При цьому на довгих ніжках, прихованих під спідницею, чорні туфлі на шпильці. На волосся телезірки зібране в цікаву зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.

07Ir6aCGJw?list=RDCMUCHgiqmsIHN2PlQnBIRFRGGg[/embed]