19 вересня українська співачка Катерина Гуменюк (Ассоль) стала дружиною бізнес-аналітика Артема Тараненка, з яким колись вчилася в лондонському університеті Coventry.

Весілля пройшло в київському банкет-холі Regent Hill. Молодята запросили близько 160 осіб, яких розважали відомий ведучі Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

Катя була в розкішній сукні, всипаній перлами і вагою в 23 кілограми. Весільний наряд з відкритими плечима і довгим шлейфом створив дизайнер Saiid Kobeisy. Образ співачка доповнила перловими сережками, діадемою з перлами і величезною фатою.

Зазначимо, що танець Каті з її батьком Ігорем Гуменюком під пісню «Намалюю тобі зорі» у живому виконанні Тіни Кароль розчулив гостей до сліз. Потім Кароль спустилася зі сцени, щоб віддати Каті мікрофон, і кілька пісень співачки заспівали удвох.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потім Monatik виконав пісню «Вічність», під яку яскраво станцювали наречений і наречена. До речі, постановкою номера займалася хореограф гурту «Время и Стекло» Ольга Риженко.

«Ми готувалися до цього дня дуже довго, але він пролетів, наче за секунду! Враження від нього залишаться з нами на все життя, тому що день весілля пройшов саме так, як ми мріяли, і навіть краще! Все було казково, дуже душевно, неймовірно красиво, і ми вдячні кожному гостю, який розділив з нами це свято!» – поділилася емоціями від весілля Катя Гуменюк.

Нагадаємо, що Maruv вперше показала весільні фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма в річницю весілля довів до сліз відвертим зізнанням.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі відвідали розкішне весілля.