Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки. Нещодавно знаменитість виставила на своїй сторінці Instagram серію пікантних фото, позуючи лише у фірмовому латексному костюмі, капелюшку з вушками і червоній нічній сорочці. Так, артистка виставила напоказ розкішні форми і помітно схудла під час "Танців".

"Unplugged for @mtvrussia done ✅ ", - лаконічно підписала Анна. Фолловери залишилися в захваті: "Леді зайчик💘❤️💖", "Круто!) з чорними волоссям було б набагато сексуальніше )💋🤘🏻❤️", "О боже мій яка сексішмексі красуня воуу 🔥🔥🔥", "😍😍😍💜💜💜💜 шикарна", "Супер😍🖤", "Боже, яка краса 😍😍😍", "Чудова! Прекрасна стильна👍 шикардосна "Леді Фрау" 😍🔥❤️❤️❤️", "Зайчик смачний".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання.