26-річна Майлі Сайрус і 31-річна Кейтлін Картер більше не разом - дівчата повели один одного у своїх чоловіків, закрутили інтрижку, але вона тривала недовго.

Про розірвання дівчат повідомили джерела, наближені до парі. Раніше юні леді втратили своїх коханих чоловіків.

Сайрус і Хемсворт

Зовсім недавно, інтернет сколихнула новину про те, що співачка Майлі Сайрус розлучається зі своїм чоловіком Ліамом Хемсворт. Він подав на розлучення після того, як Майлі поцілувалася з дівчиною. Побачивши поцілунки своєї дружини з жінкою, Хемсворт, вихований в більш пуританської традиції, отетерів від несподіванки і зрозумів, що сімейні стосунки себе вичерпали.

фото Getty Images
Майлі Сайрус // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через кілька днів Майлі Сайрус з'явилася в обіймах зі своєю коханої Кейтлін Картер, яка старша за неї на п'ять років.До речі, Кейтлін, в свою чергу заради Майлі пішла від Броді Дженнера — брата Кайлі і Кендалл Дженнер.

фото Getty Images
Майлі Сайрус // фото Getty Images

І ось, днями, західні засоби масової інформації повідомили про те, що пара також розлучилася. Їхні стосунки тривали всього один місяць.

Проте, якщо вірити місцевим засобам масової інформації, у Майлі все відмінно, і вона не переживає за нового розставання, так як, вони зберегли з Кейтлін чудові стосунки, і навіть продовжують жити разом в Лос-Анджелесі.

"Майлі і Кейтлін розлучилися. Але вони як і раніше друзі. Вони були друзями і підтримували один одного, коли обидві розлучалися з коханими. Але тепер вони більше не перебувають у романтичних стосунках", – цитує People інсайдера.

Але якщо роман дівчат дійсно закінчився, яке тривало місяць, то варто було через нього руйнувати відносини?