П’ятий прямий ефір конкурсу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1" кожен учасник присвятив року, який найбільше змінив їхні життя. Учасники робили відверті зізнання, розповідали шокуючі історії зі свого життя та присвячували свої виступи тим, хто назавжди залишився в їхніх серцях.

Минулого тижня проект покинула пара Валерій Шохін та Надія Матвєєва – і цього разу вони зустрічали танцювальні пари на балконі.

Танці з зірками

Олексій Яровенко та Олена Шоптенко присвятили підготовлений танець фрістайл всім, хто загинув внаслідок аварії ЧАЕС та її ліквідаторам. Олексій розповів, що до вибору такої присвяти їх підштовхнув нещодавній вихід серіалу "Чорнобиль" а йому ця тема надзвичайно близька. Оскільки він білорус, а його країна отримала 70% радіаційного забруднення після вибуху на ЧАЕС.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тато розповідав, що якраз в цей день вони родиною проводили час просто неба, ніхто нічого не знав. Після ЧАЕС загальний рівень захворювань на рак у країні зріс на 51%. У моєї бабусі та тьоті виявили онкологічні захворювання, бабусю вдалося врятувати, але тьотю я втратив", - відверто розповідає Олексій. Олексій Яровенко

Танці з зірками

Пару у залі підтримував ліквідатор аварії герой Олексій Ананенко. Він ризикував своїм життям, але робив все можливе задля уникнення повторного вибуху на ЧАЕС.

Цього тижня шоу "Танці з зірками" покинула епатажна пара MARUV та JAY.

Нагадаємо, раніше MARUV вибула з популярного проекту, але Леся Нікітюк підбадьорила подружку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кравець розповіла про труднощі роботи в чоловічому колективі Квартал 95

Також "Знай.ua" писав, що Кароль приголомшила відвертою сукнею на "Танці з зірками"