Стало відомо, що творці щорічного рейтингу TC Candler, які формують список найкрасивіших людей усього світу, другий рік поспіль вносять у список номінантів українського співака під сценічним псевдонімом Melovin.

Слід зазначити, що він є єдиним представником України, фото якого відоме видання опублікувало на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також у списку номінантів значаться Роберт Паттінсон, Маріо Касас, Кіт Харінгтон, Пенелопа Крус, Моніка Беллуччі та інші голлівудські зірки.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Рейтинг TC Candler є авторитетним, оскільки чисельність його послідовників в соціальній мережі Instagram досить вражає – лише за їх сторінкою стежать 753 тисячі передплатників, а в YouTube їх кількість вже досягла півмільйона користувачів.

Нагадаємо, що в прем'єрній програмі Нового каналу "Діти проти зірок" відомий співак Melovin покаже, що він вміє не лише співати.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий український співак Нікіта Алексєєв дуже відверто розповів про теплі відносини з солісткою групи "ВІА Гра" Уляною Сінецькою.

Також портал Знай.ua писав, що Нік Картер повідомив, що боїться за життя та здоров'я своєї вагітної дружини через погрози свого молодшого брата Аарона Картера.