Українська співачка, учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра" Надія Мейхер жінка незвичайної краси. Вона часто ділиться в соціальній мережі Instagram новинами свого особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – чарівна Надя показала фанатам результати спекотної фотосесії.

Перед камерою співачка з'явилася у відвертій чорній сукні-міді з цікавими вирізами в зоні декольте. Надія крутиться перед камерою в різних позах, розмістившись на невеликому диванчику. Її волосся розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і млосні погляди. У підписі до фото зірка написала вірш, а фанати не залишили без уваги такий гарячий пост співачки і почали активно обговорювати його в коментарях.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.