Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото і відео співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників балетом.

Читайте Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео, яке Надя опублікувала в мережі, вона постала на огляд публіки в залі для занять балетом. На ній чорний комбінезон, який повторив всі вигини соковитого тіла зірки. Надя стоїть на пуантах і танцює, при цьому знімаючи себе на камеру. У підписі до фото Мейхер написала: "З корабля на бал. Повернувшись з гастролей, і знаючи, як приободряет спорт, прямо туди попрямувала. Шлю вам мотиваційний поцілунок". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову публікацію артистки.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережа зухвалим чином

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережа новою фотосесією.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережа спокусливим фото.