Російський актор Сергій Гармаш госпіталізований в Новочеркаську. Про це у вівторок, 24 вересня, повідомляє видання Рoliteka.

Наголошується, що популярний артист розбив голову в аеропорту Платов Ростов-на-Дону. Деякі очевидці інциденту запевнили, що легендарний артист перебував у стані алкогольного сп'яніння.

59-річний радянський, російський актор Сергій Гармаш, народний артист РФ, - людина багатьох прекрасних ролей і талантів. Крім того, він - дуже веселий. Але через свою вдачу часто вляпується у курйозні ситуації.

Про акторську професію Сергій Гармаш і не думав - мріяв після школи вступити в морехідне училище. Вибір училища відбувся майже випадково, вибрано було те, де іспитів трохи менше. Документи подали в Дніпропетровське театральне училище. Там Сергій Гармаш вивчився на артиста лялькового театру.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Сергій Гармаш один з провідних акторів театру з унікальним і обширним репертуаром: Лопахін у "Вишневому саду" А. П. Чехова, Старший брат в "Карамазових і пекло" за мотивами пізнього Достоєвського, Альфонс у "Трьох товаришах" Ремарка і Михайло в "Мурлін Мурло" Миколи Коляди, Перший міністр у "Ще раз про голого короля" Леоніда Філатова.

Нагадаємо, що головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Друзям" виповнилося 25 років, і для фанатів актори завжди залишаться такими, якими запам'яталися в сіткомі.

Також портал Знай.ua писав, що актор "Гри престолів" зізнався, за що він отримав роль Джона Сноу.