Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з шоу "Танці з зірками", яке незмінно веде з Юрієм Горбуновим. Там, артистка позувала у відвертій атласній сукні яскраво-рожевого кольору з чорними блискучими вставками, глибоким декольте і високим розрізом на нозі. Тіна засвітила не тільки спокусливу груди, але і шикарні ноги.

"#tinakarol wearing @ysljewelry Style by @kameronfashion #тинакароль Ph @tanci1plus1 @1plus1_ua"- лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Ох, вже ці загадкові погляди😍😱", "Бліін, які ключиці😻🔥", "ну ти звичайно дуже красива 😻", "який погляд🤤", "Одна ніжність", "Неймовірна❤️", "Вау дуже красива😍", "Богиня ,принцеса!!!", "Погляд тигриці 😍🔥".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще