Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим фото. Знаменитість виставила спільне селфі з популярним піаністом Євгеном Хмарою, зізнавшись, що дуже втомилася, адже безперервно працює. Так, артистка позувала з яскравим вечірнім макіяжем, примірявши блискуче срібне вбрання, однак шанувальники помітили лише кардинальні зміни в зовнішності.

"Я люблю свою роботу в понеділок і в суботу 😂 Тільки зайшла додому 😬 і якщо чесно , немає сил навіть Мейк змити 😂 Нічо , витру об подушку 🤣 Даша @dashavisag намагалася намалювати відсутність втоми 😹 засну красивою 🤣 Тим більше вставати через три години 😂 Женя , @evgenykhmara , спасибі за твій талант ❤️😘", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Могилевська на фото....не вдалий ракурс", "На Могилевську на цьому фото схожа!😊", "Сама на себе не схожа 😉", "Ці губи як пельмені. Була красива дівчина, навіщо себе спотворювати???", "даремно ви зробили ринопластику. стали як усі.", "Вибачте, але не впізнати зовсім 🙄".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще