Голлівудська актриса Анджеліна Джолі дуже незадоволена тим, що її колишній чоловік Бред Пітт дружить із сім'єю Кардашьян-Дженнер.

Так, Пітт після відвідин однієї зі служб Каньє Уеста (чоловіка Кім Кардашьян) дуже захоплювався репером і зазначав, що той робить щось особливе.

Місцеве видання Radar Online зазначає, що Джолі настільки не виносить членів сім'ї Кардашьян, що готова ставити колишньому чоловікові жорсткий ультиматум. При цьому головною претензією до зіркової сім'ї є те, що вони підтримують політику Дональда Трампа.

Анджеліна Джолі категорично проти того, щоб колишній чоловік, а значить і їх спільні діти спілкувалися з Кардашьянами. Вона зважилася висунути дружину жорсткий ультиматум і заборонити повне спілкування з синами і дочками в тому випадку, якщо він продовжить зв'язку з Вестом і його сімейством.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

З одного боку, Бред Пітт, як дорослий вільна людина, сам має право вирішувати, з ким спілкуватися. Проте Джолі має неабиякий вплив і може створити серйозні проблеми, якщо він не прислухається до її думки.

Нагадаємо, розкрилася несподівана причина розлучення Джолі та Пітта.

Як повідомляв Знай. ua, Бред Пітт проговорився про можливе возз'єднання.

Також Знай. ua писав, що Бред Пітт розповів, який чоловік примушує його серце битися частіше.