У мережі опублікували перший трейлер фільму "El Camino", який є офіційним продовженням легендраного серіалу "Пуститися берега". Повнометражна стрічка від компанії Netflix з'явиться на екранах 11 жовтня, щоправда, для того, щоб її подивитися, доведеться оформити підписку на стримінговий сервіс.

У фільмі розповідається про долю Джессі Пінкмана, який втік від поліції і намагається почати нове життя. Судячи з кадрів, персонаж Аарона Пола перебуває у розшуку і подорожує по США.

Нагадаємо, презентовано офіційний трейлер історичного трилера "Ціна правди", зрежисованого номінанткою на "Оскар".

Раніше Знай.ua повідомляв, серіал компанії HBO "Чорнобиль", що розповідає про події 1986 року на Чорнобильській АЕС, удостоївся трьох нагород на церемонії вручення нагород в галузі телебачення "Еммі" в Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.ua писав, студія Lionsgate представила трейлер до нового фільму про сексуальні домагання жінок в Америці.