Американська компанія Netflix опублікувала в Інтернеті перший музичний трейлер фільму-сиквела гучної телевізійної драми "У всі тяжкі". У новому відеоролику головний герой стрічки згадає самі емоційні моменти з серіалу та події з минулого. Трихвилинний ролик з’явився на каналі в YouTube.

Вже творці фільму в описі ролика відзначили, що присвятили його фанатам, які хочуть згадати про найважливіші події серіалу:

“Життя це мрія. Згадуємо подорож Джессі. Переглядаємо всі епізоди серіалу У всі тяжкі. І дивимося фільм Шлях: У всі тяжкі 11 жовтня. Тільки на Netflix ", - йдеться в описі трейлера.

Окрім цього, на сторінці Аарона Пола в Instagram з'явився пост з його фото, який натякнув шанувальникам про повернення на його героя на екрани.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що перший офіційний трейлер до стрічки режисера Вінса Гілігана, який працював і над серіалом, шанувальники побачили вже у серпні цього року – він стане продовженням серіалу.

Нагадаємо, вийшов новий трейлер фантастичного "Фокстер & Макс" про собаку-супергероя.

Як повідомляв Знай. ua, в мережі з'явився трейлер нового "Термінатора".

Також Знай. ua писав, що Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.