Спокуслива Соня Євдокименко є онукою знаменитої бабусі Софії Ротару. Дівчина навчається в Нью-Йорку, співає і займається моделінгом. А ще вона активний користувач Instagram, де тішить шанувальників новими фото зі свого особистого і творчого життя. Зараз дівчина подорожує по Америці, звідки публікує все нові фото.

А цей раз Соня показала знімок, на якому позує в ніжному образі. Дівчина зображена сидячи на невеликому підвищенні, а біля неї за спиною високі колючі кактуси. На прогулянку модель вийшла в коротких чорних шортах, білій сорочці та чорних ботфортах. Її красиве довге волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Фолловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати нову її публікацію.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.