Донька популярної суперблондинки-співачки Олі Полякової Маша – активний користувач соцмережі Instagram, там 14-річна дівчинка публікує нові фото зі свого особистого життя. З нового поста Маші стає зрозуміло, що вона побувала у Львові на виступі мами. Грандіозний концерт Олі Полякової відбувся на стадіоні "Арена Львів".

На новому фото Маша з'явилася в незвичайному дорослому образі. На концерт вона прийшла в чорних брюках і бежевій толстовці з принтом, поверх якої наділа коричневий шкіряний піджак. Довге розпущене волосся Маша прикрила коричневим капелюхом. Дівчина зображена десь за лаштунками концерту, вона стоїть в коридорі і дивиться в камеру. Шанувальники Маші не пройшли повз і почали обговорювати її нове фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.