Нещодавно 14-річну доньку Олі Полякової Машу забрала швидка допомога, і дівчинка пояснила, у чому справа. Про це передає Clutch.

Донька знаменитої виконавиці Маша Полякова на сторінці в Instagram часто ділиться фотографіями повсякденного життя, подорожей і цікавих заходів. Проте днями вона опублікувала кадр в історіях особистого блога, яким не на жарт злякала фанів своєї мами.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У кадрі Маша Полякова лежить у кареті швидкої допомоги на візку для перенесення, а багатьом молода дівчина здалася втомленою на вигляд. Тепер вона пояснила, що з нею сталося.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Друзі, все добре. У поїздці в мене стався дихальний спазм через довге сидіння у автобусі у скорченому вигляді», — написала Маша Полякова, а її зіркова мама Оля додала в коментарях: «Ага, ти ще забула написати, що ще й безперервного втикання в інтернет».

Інші користувачі побажали доньці Полякової якнайшвидшого одужання і помітили, що ноги дівчинки усі в синцях: «Чого всі ноги в синцях?», «Поправляйся, Машунь», «Машенька, таке відбувається ще від стресів!! Перестань переживати за те, що деякі неадекватні пишуть у Твію і Мамину адресу або говорять! Тобі потрібно навчитися бачити і чути тільки позитив, а решта пропускати повз! Ти — дуже добра, чуйна, сприймаєш все, що відбувається навколо дуже близько до серця! Бережи Себе, Корольок-Пташка Співоча».

Нагадаємо, Полякову екстрено госпіталізували.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль кардинально змінила образ, спробуйте не потонути в її очах.

Також Знай.uа писав, Брежнєва зняла білизну і нарвалася на жорстку критику.