Як уже відомо, минулого тижня на телеканалі СТБ глядачі побачили довгоочікуваний фінал легендарного українського серіалу "Кріпосна". Заключна сцена просто-напросто підірвала мережу, а хештег #жаданживи почав активно поширюється в різних соціальних мережах. Фанати вимагають продовження "Кріпосної" і з кожним днем вони створюють все більше різних мемів з цього приводу.

Тут зібрали кращу добірку мэмы від шанувальників популярно українського серіалу для того, щоб скрасити очікування інформації про зйомки третього сезону. Ревнителі беруть за основу улюблені фільми та різних знайомих героїв, таким чином вимагаючи зняти продовження "Кріпосної". До такого флэшмобу #жаданживи приєдналися також і актори цього серіалу. Вони самі не знають, яким буде 3 сезон і що ж станеться з їх героями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що одна з виконавиць головних ролей у серіалі розповіла про своє ставлення до президента Росії Володимиру Путіну.

Як повідомляв портал Знай.ua, шанувальники культового серіалу "Кріпосна" не залишають сценаристів в спокої.

Також портал Знай.ua писав, що актриса, яка зіграла головну роль у новому фільмі "Кріпосна" Катерина Ковальчук розповіла про найбільш небезпечних сценах.