Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, позуючи в темно-синьому шовковому брючному костюмі з довгою накидкою і срібними туфлями-човниками, засвітивши розкішну фігуру. Так, артистка гнівно відреагувала на чутки про те, що вони з Харламовим розлучаються, запевнивши, що ніколи не носила обручку.

"...Це фото з міжнародного кінофестивалю "Євразійський міст", на якому "Текст" став фільмом відкриття і був представлений режисером @klim_shipenko, @actorsashapetrov і мною...Дорогі ЗМІ, чому ж ви тільки після цього фестивалю помітили мене без обручки? 🤷🏼‍♀️ Ми з Гаріком обручок не носили ніколи. І не хочемо. Тому годі вже нас і читача розводити))))", - поділилася емоціями Асмус. Фолловери не пройшли повз, відзначивши не тільки красу актриси, але і закликавши її не слухати плітки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.