Легендарна голлівудська акторка, колишня дружина Брюса Вілліса Демі Мур зробила відверте зізнання у своїй автобіографічній книзі "Навиворіт". Її фанати були шоковані, коли дізналися подробиці про життя 56-річної артистки.

Так, Демі Мур зізналася, що пережила зґвалтування, коли їй було всього 15 років. Причому винуватицею злочину, по суті, була її мати.

Акторка написала у книзі, що її мама зловживала алкоголем і часто міняла чоловіків. У підлітковому віці Мур часто відвідувала бари у її компанії, а одного разу, повернувшись додому, вона побачила незнайомого дорослого чоловіка.

Чоловік зґвалтував Мур, а потім заявив, що її мама продала її за 500 доларів. Після пережитого майбутня легенда кіно пішла з дому.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, голлівудська зірка Демі Мур надягла традиційну вишиванку від українського дизайнера

Раніше Знай.ua повідомляв, TAYANNA відверто розповіла про стосунки з чоловіком, якому зараз приписують роман з Лорак.

Також Знай.ua писав, "Міцний горішок" виставив на продаж свій розкішний особняк на Карибах.