Відома українська акторка Ольга Сумська розповіла про зради зірковому чоловікові Віталію Борисюку. Як відомо, зірки серіалу "Кріпостна" перебуває у шлюбі вже 22 роки. Передає "Хвиля" з посиланням на "Сьогодні".

За словами Сумської, у них з чоловіком було багато спокус і вони "не безгрішні".

"Літаки прилітали, і шанувальники були, телефонували, але занадто яких-небудь серйозних таких землетрусів у нашій родині, щоб сказати, що все, я знайшла якогось мільйонера, не було. Я його не шукала, він мені не потрібен, тому що у мене є мій рідний чоловік, якого я дуже кохаю і я ціную наші взаємини, такі витривалі і загартовані часом", - зізналася артистка.

Сумська зазначила, що вони з чоловіком зробили висновки і їхнє кохання стало тільки міцнішим. Варто зазначити, що Віталій Бюрисюк - другий чоловік легендарної української акторки. Від нього Ольга народила 17-річну доньку Ганну. Крім того, у неї є дитина від першого шлюбу - 29-річна Антоніна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, 53-річна Сумська показала ідеальне тіло в міні-бікіні, позаздрить кожна.

Раніше Знай.ua повідомляв, Сумська дала Зеленському пораду року, стосується кожного українця.

Також Знай.ua писав, Ольга Сумська знімається у польському серіалі.