Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки. Проте нещодавно, у п'ятому випуску проекту артистка разом з партнером Джеєм раптово вибули з "Танців", що стало несподіванкою для шанувальників. Так, знаменитість не сильно засмутилася і відразу ж відправилася на відпочинок в Відень, Австрія, з коханим чоловіком Олександром, виставивши яскравий фотоколаж.

"Memories from Vienna ❤️(Спогади з Відня)", - лаконічно підписала Анна. Фолловери залишилися в захваті від побаченого: "Нарешті довгоочікуваний, заслужений відпочинок?))))", "Шикардосик", "Дуже крута ) 😎", "Така худенька красива 😍✨", "Ти прекрасна 😻", "Най-най❤️", "Така худенька стала 🙄", "Господи,Анечка,ти,що худнеш?НЕ ДУМАЙ!!!🔥🔥🔥", "Діва".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання.