Відомий російський актор Максим Аверін, якого знають за культовим серіалом "Глухар", в стані алкогольного сп'яніння влаштував дебош на борту літака Барнаул - Москва. Він намагався "качати права" і навіть кидав погрози в бік екіпажу.

Цю інформацію повідомив журналістам один з пасажирів.

Максим Аверін

Відомо, що Аверін летів у Москву бізнес-класом. На борту літака він в зюзю напився і почав підвищувати голос, лаючись матом на весь салон. Коли бортпровідниця звернулася до нього з проханням вести себе тихіше, актор її простно-напросто послав подалі, причому виразів він не підбирав.

Максим Аверін

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пізніше Аверін почав розкидатися погрозами - він заявив, що подзвонить кому треба, щоб з екіпажем розібралися. Стюардеса ж часу дарма не втрачала і зателефонувала "кому треба" перша. Дівчина зв'язалася з транспортною поліцією і на трапі неадекватного актора зустріли люди у формі.

З'явилася інформація, що актора вже відпустили з відділення поліції. На запитання журналістів він відповідати не став. Відомо лише, що за порушення порядку на борту йому довелося заплатити штраф 500 рублів.

Нагадаємо, що російський актор Максим Аверін, якого знають по культовому серіалу "Глухар", закотив п'яний дебош на борту літака.

Як повідомляв портал Знай.uа, фотограф випадково випустив з літака iPhone 6s Plus - через 13 місяців телефон знайшли туристи і повернули пристрій власнику.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту російського міста Барнаул літак Boeing 767-300 авіакомпанії Air Azur здійснив аварійну посадку.